Στην Αίγινα γιόρτασε τα γενέθλιά της η Σμαράγδα Καρύδη, καθώς εκεί διατηρεί το εξοχικό της. Η ηθοποιός πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικά στιγμιότυπα με την εντυπωσιακή τούρτα που της ετοίμασαν οι φίλοι της. Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια να κρατάει την τούρτα στα χέρια της, ενώ σβήνει τα κεράκια.
Πάνω της η τούρτα έχει τη φιγούρα μιας κοκκινομάλλας γυναίκας, καθώς και άλλα διακοσμητικά σε σχήμα βαλιτσών και ενός διαβατηρίου, πράγμα που συμβολίζει την αγάπη της για τα ταξίδια.
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε: «Χθες συμπλήρωσα άλλον ένα χρόνο σε αυτή τη γη και είμαι ευγνώμων που είμαι υγιής κι έχω φίλους που αγαπώ και με αγαπούν. Δεν θέλω τίποτα άλλο να ζητήσω. Μακάρι να συναντιόμαστε έτσι και να γιορτάζουμε για πολλά ακόμα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.