Όπως εξήγησε, λόγω εποχής ήθελε να παρουσιάσει μια εικόνα που να μεταδίδει μια ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση. Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο είχε συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και θετικά σχόλια, είχε υιοθετήσει την εικόνα της αείμνηστης ηθοποιού από την ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι». Συγκεκριμένα, είχε φορέσει ένα πορτοκαλί φόρεμα, είχε βάλει ένα λουλούδι στα μαλλιά, ενώ καθόταν σε ένα κάνιστρο μηχανής, τραγουδώντας το νέο της κομμάτι. Την πρόταση, όπως είπε, της την έκανε η Demy, και μέσα σε μια εβδομάδα έγιναν τα γυρίσματα.
H Νατάσα Θεοδωρίδου εξήγησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», τη Δευτέρα 16 Ιουνίου: «Δεν αντέχω. Πάμε να τα πούμε άλλη μία φορά. Κατ’ αρχάς, είναι καλοκαίρι, είναι χαρούμενα όλα… Χειμώνα πιάνουμε άλλους ηθοποιούς, πιο βαρύ ρεπερτόριο. Και σε μία παρέα, όπως καθόμασταν με τον Πάνο Κατσαρίδη και την Demy, έλεγα εγώ ότι έχω κάνει τα πάντα. Ήθελα να είμαι με κόσμο στο βιντεοκλίπ αλλά επειδή με κόσμο είναι πρακτικά δύσκολο, έπεσε η ιδέα από την Demy και έτσι υλοποιήθηκε μέσα σε μία εβδομάδα. Το χάρηκα πάρα πολύ».
Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου ως Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από τη Νατάσα Θεοδωρίδου ζητήθηκε επίσης να κάνει ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τα μπουζούκια, ο οποίος είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τη συνεισφορά τους στην πολιτισμό. Η τραγουδίστρια εξέφρασε τον βαθύ σεβασμό και την εκτίμησή της προς τον γνωστό ερμηνευτή, τον οποίο χαρακτήρισε πρότυπο καλλιτέχνη και σπουδαίο άνθρωπο, ενώ δήλωσε πως νιώθει μικρή για να τον κρίνει, αναγνωρίζοντας τη διαχρονική προσφορά και την αξία του.
Πιο αναλυτικά, δήλωσε:«Με φέρνεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας είναι για εμένα πάρα πολύ ψηλά, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθιά. Σκύβω το κεφάλι -θετικά πάντα- γιατί μας έχει δώσει μαθήματα, είναι δουλευταράς. Καλλιτεχνικά είμαι πολύ μικρή για να κρίνω αυτόν τον άνθρωπο που τα έχει κάνει όλα και είναι ακόμα εδώ με την ωραία του φωνή. Ο Γιώργος Νταλάρας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, και καμιά φορά του είπα στο τηλέφωνο που έτυχε να μιλήσουμε, ότι χρειάζονται κάποιοι φάροι φωτεινοί να μας επαναφέρουν στο κέντρο μας και δεν αντιδρώ σε ό,τι λέει».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.