Στη δυσκολία να αναβιώσει διάσημες σκηνές από τη σειρά «Στο Πάρα Πέντε», λόγω του θανάτου της Ειρήνης Κουμαριανού, που έφυγε από τη ζωή το 2013, αναφέρθηκε η Έφη Παπαθεοδώρου. Οι δυο γυναίκες είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, όπου υποδύθηκαν τις φίλες και γειτόνισσες. Η ηθοποιός επισήμανε επίσης ότι, παρότι το τηλεοπτικό κοινό θα ήθελε να τη δει στο reunion του «Πάρα Πέντε», εκείνη δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το αν θα συμμετάσχει.
«Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του Παρά Πέντε γιατί έχω χάσει τη ''σύντροφό'' μου Πάει η Ειρηνούλα (σ.σ Ειρήνη Κουμαριανού), είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», το πρωί της Τετάρτης 4 Ιουνίου.
Όσον αφορά στο αν εκείνη θα έχει κάποιον ρόλο στο reunion της δημοφιλούς σειράς, η Έφη Παπαθεοδώρου σχολίασε: «Μπορεί να με περιμένει το κοινό, αλλά περιμένω τι θα μου πει ο Γιώργος, από αυτόν εξαρτάται. Μιλάμε πολλές φορές στο τηλέφωνο, αλλά όχι για το συγκεκριμένο θέμα. Θα μου κάνει έκπληξη».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.