Μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία μοιράστηκε η Ελένη Φουρέιρα, ποζάροντας αγκαλιά στον καθρέφτη ενός ασανσέρ. Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά κοινές δημοσιεύσεις, ωστόσο η τραγουδίστρια επέλεξε να αναρτήσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Ελένη Φουρέιρα εδώ και χρόνια επιλέγει να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή και να την κρατάει μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Μάλιστα δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τον ποδοσφαιριστή. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι πραγματοποίησε μία έξοδο με την τραγουδίστρια να ξεχωρίζει με μία εικόνα την παρακάτω στιγμή.
Δείτε τη φωτογραφία
Η σχέση της τραγουδίστριας και του Αλμπέρτο Μποτία ξεκίνησε το 2017, ενώ τον Φεβρουάριο του 2023 γεννήθηκε ο γιος τους, Ερμής. Σε δηλώσεις που είχε κάνει η τραγουδίστρια το 2024, είχε χαρακτηρίσει τον σύντροφό της βράχο σχετικά με το από κοινού μεγάλωμα του γιου τους. Όσο για το πώς συνδυάζει επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις είχε απαντήσει: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ξεχνάς τον ύπνο. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά, σύντροφο και πατέρα του παιδιού μου, που είναι εκεί βράχος».
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.