Η Ελένη Φουρέιρα απόλαυσε μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους, Ερμή.
Η τραγουδίστρια όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφιερώνει αρκετό χρόνο στην οικογένειά της. Μάλιστα, απαθανάτισε μερικές στιγμές από τον Ιούνιο που πέρασε και τις μοιράστηκε με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές, περιλαμβάνονται μερικά backstage στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή περιοδεία της και με τους χορευτές της. Όμως, δεν δίστασε να αναρτήσει και μια οικογενειακή φωτογραφία, όπου με τον σύντροφό της και τον γιο τους παίζουν στην άμμο μιας παραλίας.
«June memories [σ.σ. Αναμνήσεις του Ιουνίου]», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.