Την ανάγκη να αποστασιοποιηθεί από τις δημόσιες δηλώσεις και να στραφεί περισσότερο στη δημιουργικότητα της τέχνης του εξέφρασε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε, ότι ίσως να έχει μετανιώσει για τοποθετήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και τόνισε πως πλέον επιλέγει να επικοινωνεί κυρίως μέσα από τη δουλειά του, αποφεύγοντας την υπερβολική έκθεση και τον δημόσιο σχολιασμό.
Παρατηρώντας τον εαυτό του στο πέρασμα του χρόνου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αισθάνεται να αλλάζει, ενώ ακόμα νιώθει ότι ορισμένες από τις δημόσιες δηλώσεις του να μην είναι τόσο ενδιαφέρουσες. Έτσι, προτιμάει να μεταφέρει σκέψεις και συναισθήματά του μέσα από το θέατρο.
Το Σάββατο 31 Μαΐου, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας για τις αλλαγές που παρατηρεί στον εαυτό του: «Καταλαβαίνω μέσα από τα χρόνια ότι πράγματα που έχω πει στη ζωή μου, ότι μεγαλώνοντας τα αναιρείς. Άρχισα βλέποντάς με μετά να με βαριέμαι, να μην καταλαβαίνω αν έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Καλύτερα να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου με έναν βαθύτερο τρόπο. Αν χρειαστεί θα εκφραστώ. Μπορεί να είμαι και λίγο βαρετός κάπου».
Δείτε το βίντεο
Για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και την προσπάθεια που έχει καταβάλει για να υπάρχει σε αυτόν, σχολίασε: «Υπήρξαν στιγμές που ήταν δύσκολες με την έννοια του βιοπορισμού, αλλά και ζητάς τη μαγική ευκαιρία να αποδείξεις ότι μπορείς να υπάρξεις. Όταν σου δίνεται και τα πράγματα λειτουργούν με ένα θετικό τρόπο, λες ότι τουλάχιστον προσπαθώ».
Όσο για την προσωπική του ζωή, ανέφερε πως βιώνει μια καλή περίοδο, την οποία ωστόσο δεν θέλει να εκθέσει δημόσια: «Θεωρώ το κομμάτι της ζωής μου λίγο πιο δικό μου. Το κομμάτι της ζωής μου δεν ξέρω ποιον αφορά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.