Την έντονη συγκίνησή του για την επιτυχία της Κλαυδίας στην Eurovision 2025εξέφρασε ο Good Job Nicky. Η τραγουδίστρια με την «Αστερομάτα» κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στον διαγωνισμό. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο καλλιτέχνης, που είχε συνεργαστεί με την εκπρόσωπο της Ελλάδας στο παρελθόν, αναφέρθηκε με θαυμασμό τόσο στην ίδια, όσο και στην ελληνική αποστολή.
Όπως είπε, το κλίμα μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης ήταν εορταστικό. «Όλοι μας κλαίγαμε, ήταν λες και γινότανε Ανάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας το έντονο κλίμα ενθουσιασμού και πρόσθεσε: «Μεγάλη νίκη για την Ελλάδα, μεγάλη νίκη για την Κλαυδία, μεγάλη νίκη για τον Φωκά Ευαγγελινό».
Δείτε το βίντεο
Ο Good Job Nicky αποκάλυψε στη συνέχεια, και τη σχέση που τον συνδέει με την τραγουδίστρια, τονίζοντας πως η συνεργασία τους πριν από περίπου πέντε χρόνια εξελίχθηκε σε μια δυνατή φιλία. «Είχαμε μια συνεργασία πριν από 4,5 - 5 χρόνια που αναπτύχθηκε σε φιλία. Η Κλαυδία θα έβρισκε αυτόν τον δρόμο. Έχει 100% άστρο και πραγματικά, δεν ξέρω, είμαι συγκινημένος και περήφανος γι΄αυτό το πλάσμα», δήλωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο πρώτο του μήνυμα προς την Κλαυδία αμέσως μετά τον τελικό: «Της έστειλα ηχητικό μήνυμα και φώναζα "Κλαυδία", τρελάθηκα», είπε γελώντας, εκφράζοντας την αμέριστη χαρά και υπερηφάνεια του για την επιτυχία της.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.