Λίγες ώρες πριν η Κλαυδία ανέβει στη σκηνή της Βασιλείας για τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2025, την Πέμπτη 15 Μαΐου, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από την οποία ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Ανάμεσα στις 16 χώρες που θα διαγωνιστούν απόψε, η «Αστερομάτα» θα είναι η 7η κατά σειρά.
Τη βοήθεια του κοινού, το οποίο μέσα από την ψήφο του θα διαμορφώσει τη δεκάδα, που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, ζήτησε η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον μουσικό διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, η Κλαυδία έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Παιδιά, σήμερα είναι η μέρα και θα χρειαστώ την υποστήριξή σας για να φτάσω στον τελικό» και πρόσθεσε, επισημαίνοντας τον αριθμό της εμφάνισής της: «Θα σας δω όλους απόψε. Αριθμός 7».
Δείτε την ανάρτησή της
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.