Μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος στον γιο της, μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Νίκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού έδωσε ένα μήνυμα για τη μητρότητα στα social media, ενώ παράλληλα ανάρτησε και ορισμένα στιγμιότυπα με το παιδί της.
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που γιόρτασε για πρώτη φορά η Αλεξάνδρα Νίκα, τίμησε όχι μόνο τη δική της νέα ιδιότητα, αλλά και όλες τις γυναίκες που βιώνουν τη μητρότητα με ανιδιοτελή αγάπη και καθημερινή προσφορά στα παιδιά τους.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής που έκανε στο Instagram, αναφερόμενη στον μικρό Βασίλη, όπως έχει γίνει γνωστό ότι θα ονομαστεί ο γιος της: «Μαζί σου έμαθα να ζω πιο αργά, να νιώθω πιο βαθιά, να αγαπώ πιο ουσιαστικά. Με έκανες μαμά...Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου» και πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω. Σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν χωρίς όρια και δίνουν την καρδιά τους κάθε μέρα».
Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί στις 22 Νοεμβρίου 2024. Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο πατέρας της, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί και να βαφτίσει τον γιο του μέσα στο καλοκαίρι.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.