Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μία δημόσια εμφάνιση με το non-binary παιδί της, Έμμε, δίνοντας το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Όθελλος». Οι δύο τους περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί και απαθανατίστηκαν έξω από το θέατρο Ethel Barrymore.
Η 55χρονη σταρ εντυπωσίασε φορώντας ένα λαμπερό σύνολο. Το 17χρονο παιδί της, το οποίο η Λόπεζ έχει αναφέρει ότι χρησιμοποιεί αντωνυμίες με ουδέτερο φύλο, επέλεξε να εμφανιστεί με ένα κοστούμι σε μαύρη ριγέ γραμμή, γκρι πουκάμισο και ασπρόμαυρη γραβάτα. Μαζί τους στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν αρκετοί αστέρες. Η νέα παράσταση του Οθέλλου σκηνοθετείται από τον Κένι Λεόν και έχει πρωταγωνιστές τον Ντένζελ Ουάσινγκτον στον ρόλο του Οθέλλου και τον Τζέικ Τζίλενχαλ ως Ιάγο.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή τους
Κλείσιμο
Η Λόπεζ έκανε και μία ανάρτηση στα προσωπικά της social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το παιδί της, όσο κατευθύνονταν προς το θέατρο. Η ίδια δήλωσε: «Έχω το πιο καταπληκτικό ραντεβού για την επίσημη πρεμιέρα του "Οθέλλου" εδώ στη Νέα Υόρκη», και έπειτα έστρεψε την κάμερα του κινητού της και έδειξε το non - binary παιδί της. Το παιδί χαιρέτησε γρήγορα τον φακό, κάνοντας τη μητέρα του να ξεσπάσει σε γέλια, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως ήταν «είχε ενθουσιασμό» για τη βραδινή τους έξοδο.
Η Λόπεζ έχει εκφράσει επανειλημμένα τη στήριξη προς το παιδί της και συγκεκριμένα στη διαδρομή που ακολουθεί προς την εξερεύνηση της σεξουαλικής του ταυτότητας.
Φωτογραφίες: TheStewartofNY/GC Images
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.