Ο Γιώργος Καράβας έκανε μια ανάρτηση στα social media, για τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, με αφορμή τα γενέθλιά της. Το μοντέλο ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της, ενώ της έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση. Στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram, ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από διάφορες φάσεις της ζωής τους, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής του, εξήγησε πως η σύζυγός του έχει τα γενέθλιά της.
Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έγραψε: «Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου! Ο άνθρωπος εκείνος που όταν πρωτογνώρισα ήταν 19 χρονών! Ο άνθρωπος εκείνος που μου χάρισε τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου, τα δύο μας παιδιά! Εκείνη που πρώτη πίστεψε σε μένα και μου εμπιστεύτηκε τη ζωή της ως σύντροφος! Εκείνη που με έκανε να πατήσω στα πόδια μου και να εξελιχθώ στον άνθρωπο που είμαι σήμερα! Ο φύλακας άγγελός μας! Αγάπη μου σου εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστήσεις, να έχεις υγεία και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα! Εγώ θα είμαι δίπλα σου να σε στηρίζω σε ό,τι και αν αποφασίσεις! Σε αγαπάμε πολύ και οι τρεις μας! Γιώργος, Φίλιππος, Κάλλη».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.