Η Evangelia, που συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Vale», κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star», το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου και οι συντελεστές της εκπομπής, της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη, που την έκανε να βάλει τα κλάματα.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είδε σε απευθείας σύνδεση με τα Χανιά, μέλη του χορευτικού ομίλου Χανίων «Ο Ψηλορείτης» να χορεύουν πεντοζάλι για εκείνη, την οποία αποκάλεσαν «δικό τους παιδί». Η Evangelia, που κατάγεται από την Κρήτη, δεν μπόρεσε μάλιστα να συγρατήσει τα δάκρυά της. «Την αγαπάω πάρα πολύ την Κρήτη», είπε η τραγουδίστρια. Η Evangelia έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της, αφού το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στον ελληνικό τελικό είχε στοιχεία κρητικής μουσικής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7l8mwo160ah)
Στον ελληνικό τελικό της Eurovision, που ανέδειξε νικήτρια την Κλαυδία με το τραγούδι «Αστερομάτα», η Evangelia κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς. Η διαφορά στη βαθμολογία των δύο συμμετοχών ήταν μόλις δύο βαθμοί.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.