Ο Θάνος Καλλίρης σχολίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovisionκαι ανέφερε ότι δεν ψήφισε, αλλά παρακολούθησε τη βραδιά και του άρεσε η επιστροφή στον εθνικό τελικό αντί της απευθείας ανάθεσης. Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ξεχώρισε τέσσερα τραγούδια, μεταξύ αυτών και της Κλαυδίας.
«Δεν ψήφισα, αλλά είδα όλη τη βραδιά. Μου άρεσε που μετά από χρόνια έγινε ξανά εθνικός τελικός και όχι απευθείας ανάθεση. Η Κλαυδία ήταν μέσα στα 4 κομμάτια που ξεχώρισα από τη βαρδιά», είπε χαρακτηριστικά για την «Αστερομάτα», που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7inynpa5ahl)
Αναφορικά με την κριτική επιτροπή, ανέφερε ότι δεν είχε πρόβλημα με την παρουσία των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά, καθώς είναι συνδεδεμένοι με την ΕΡΤ, αλλά θα προτιμούσε μουσικούς ή τραγουδιστές στη θέση τους. «Δεν μου έκανε κακή εντύπωση που ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ήταν στην κριτική επιτροπή, γιατί είναι "παιδιά" της ΕΡΤ. Θα ήταν ακόμα καλύτερο, βέβαια να ήταν στη θέση τους κάποιος μουσικός ή τραγουδιστής», εξήγησε.
Τέλος, τόνισε τη σημασία της αναφοράς στους δημιουργούς των τραγουδιών και σχολίασε πως ο Σάκης Ρουβάς είναι καλύτερος ως τραγουδιστής παρά ως παρουσιαστής. «Εγώ είμαι γενικά υπέρ στο να αναφέρονται πάντα τα ονόματα των δημιουργών. Οι τραγουδιστές γινόμαστε από τα κομμάτια που είναι εμπνεύσεις άλλων. Εγώ τον Σάκη Ρουβά θα τον επέλεγα να τραγουδάει, όχι να παρουσιάζει. Στην περίπτωση αυτή ήταν οικοδεσπότες. Το ταλέντο τους δεν είναι να είναι παρουσιαστές, αλλά performers», είπε κλείνοντας για τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.