Ο Θάνος Καλλίρης σχολίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovisionκαι ανέφερε ότι δεν ψήφισε, αλλά παρακολούθησε τη βραδιά και του άρεσε η επιστροφή στον εθνικό τελικό αντί της απευθείας ανάθεσης. Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ξεχώρισε τέσσερα τραγούδια, μεταξύ αυτών και της Κλαυδίας.
«Δεν ψήφισα, αλλά είδα όλη τη βραδιά. Μου άρεσε που μετά από χρόνια έγινε ξανά εθνικός τελικός και όχι απευθείας ανάθεση. Η Κλαυδία ήταν μέσα στα 4 κομμάτια που ξεχώρισα από τη βαρδιά», είπε χαρακτηριστικά για την «Αστερομάτα», που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7inynpa5ahl)
Αναφορικά με την κριτική επιτροπή, ανέφερε ότι δεν είχε πρόβλημα με την παρουσία των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά, καθώς είναι συνδεδεμένοι με την ΕΡΤ, αλλά θα προτιμούσε μουσικούς ή τραγουδιστές στη θέση τους. «Δεν μου έκανε κακή εντύπωση που ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ήταν στην κριτική επιτροπή, γιατί είναι "παιδιά" της ΕΡΤ. Θα ήταν ακόμα καλύτερο, βέβαια να ήταν στη θέση τους κάποιος μουσικός ή τραγουδιστής», εξήγησε.
Τέλος, τόνισε τη σημασία της αναφοράς στους δημιουργούς των τραγουδιών και σχολίασε πως ο Σάκης Ρουβάς είναι καλύτερος ως τραγουδιστής παρά ως παρουσιαστής. «Εγώ είμαι γενικά υπέρ στο να αναφέρονται πάντα τα ονόματα των δημιουργών. Οι τραγουδιστές γινόμαστε από τα κομμάτια που είναι εμπνεύσεις άλλων. Εγώ τον Σάκη Ρουβά θα τον επέλεγα να τραγουδάει, όχι να παρουσιάζει. Στην περίπτωση αυτή ήταν οικοδεσπότες. Το ταλέντο τους δεν είναι να είναι παρουσιαστές, αλλά performers», είπε κλείνοντας για τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.