Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε βραδινή εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που το εντόπισαν για την κρίση που περνούν το τελευταίο διάστημα.
Σε απόσπασμα από τις δηλώσεις τους που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Σπύρος Μαρτίκας είπε αρχικά, πως βρίσκονται σε ένα στάδιο αναπροσαρμογής της σχέσης τους.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5j4gez85vnd)
«Είμαστε σε μία κατάσταση αναπροσαρμογής της σχέσης μας και πρέπει να βρούμε εμείς οι δύο και κανένας άλλος την συνέχεια της σχέσης αυτής», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε με τη σειρά της: «Ό,τι και να γίνει θα γίνει σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα βγάλουμε ταμπέλα για να το μοιράσουμε σε εσάς. Έχω περάσει πάρα πολλά και είμαι ακόμα εδώ. Θα έφευγα, όταν καταλάβαινα ότι τα μέλλοντά μας είναι διαφορετικά».
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.