Δεν είναι και λίγο να πας να μπεις στο ασανσέρ και μέσα να πετύχεις έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ.
Αυτό φαίνεται πως έπαθε σήμερα η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία όταν πήγε να μπει σε ασανσέρ αθηναϊκού ξενοδοχείου συνάντησε τον Γουίλεμ Νταφόε.
Φυσικά η ευκαιρία αυτή δεν μπορούσε να μείνει αναξιοποίητη και έτσι λίγο μετά η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με τον διάσημο ηθοποιό.
Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, έγραψε: «Γουίλεμ Νταφόε. Τι όμορφη έκπληξη. Είσαι καταπληκτικός».
Δείτε την ανάρτηση
Ο Γουίλεμ Νταφόε επισκέπτεται το τελευταίο διάστημα τακτικά την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στα τέλη Οκτωβρίου παρακολούθησε και την παράσταση «Τρεις Γυναίκες» στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Ολύμπια Μαρία Κάλλας.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.