Η Χάρις Αλεξίου θα είναι αφηγήτρια σε εκπομπή της ΕΡΤ: Θα δείτε όλη την ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας
Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι η εκπομπή θα προβληθεί εντός της νέας χρονιάς
Η Χάρις Αλεξίουμίλησε για το Maestro, τη Μαρία Καβογιάννη, αλλά και την εκπομπή της στην ΕΡΤ.
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνάδελφό της από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
«Η Μαρία είναι απρόβλεπτη, σαν να μην οργανώνεται ποτέ. Περιμένεις ότι δεν είναι έτοιμη για τίποτα και ξαφνικά, ορμάει σαν χείμαρρος και στο δίνει όλο. Έχω κι εγώ έναν αυθορμητισμό, αλλά η Μαρία είναι ηθοποιός, εγώ όχι», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5ft8ghb7tm9)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Maestro που κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου. «Μετά από τόσο καιρό από τον Μάιο που είδαμε τα προηγούμενα, νομίζω ότι κι εγώ θα το δω όπως όλοι που δεν το έχουν ζήσει από κοντά. Θα καθίσω κι εγώ στον καναπέ μου να το δω», σημείωσε.
Τέλος, μίλησε για μία νέα εκπομπή στην ΕΡΤ στην οποία θα είναι αφηγήτρια: «Στην ΕΡΤ νομίζω πως η εκπομπή θα πάει για τον καινούριο χρόνο. Θα δείτε όλη την ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, την οποία εγώ αφηγούμαι, αλλά όχι μόνο εγώ, είναι πολλά τα πρόσωπα και οι άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά την ιστορία», είπε κλείνοντας.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.