Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα και αποκάλυψε πως θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι.
Μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno, αναφέρθηκε στα σχέδιά της. «Φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της μουσικής», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν για να το κάνω επαγγελματικά. Η μουσική είναι κάτι που αγαπώ. Ξεκινάω τις εμφανίσεις μου με τη Νίνα Λότσαρη και τη Σάγια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4mux31tyoo9)
Όπως είπε, το J2US της άνοιξε τον δρόμο για να ασχοληθεί με τη μουσική. «Θα τραγουδάω όλα τα είδη μουσικής. Κάνω μαθήματα φωνητικής. Είμαι προετοιμασμένη για τα σχόλια που θα δεχτώ, αλλά είναι στο πρόγραμμα», σημείωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας.
«Όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο προσεκτικός και ζυγίζεις πράγματα. Για να δημοσιοποιήσω ξανά σχέση μου, θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί. Δεν μου αρέσει να πατάω το όνομά μου στο Google και να βλέπω για τις σχέσεις μου. Μου αρέσει να υπάρχουν μόνο σχέσεις-σταθμοί στη ζωή μου, όπως η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου», είπε κλείνοντας.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.