Η αθλητικογράφος επισημοποίησε τη σχέση της με τον μουσικό με γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου.
Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2022, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ενώπιον οικογένειας και φίλων.
Η πρώην παίκτρια του «Survivor» δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους και παραθέτοντας τους στίχους του διάσημου τραγουδιού, «Lovesong», των Cure, εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον πλέον σύζυγό της.
«However far away, However long I stay, Whatever words Isay. I will always love you», είναι οι στίχοι του κομματιού, που μεταφράζονται ως εξής: «Όσο μακριά κι αν είσαι, Όσο καιρό κι αν μείνω, Όσα λόγια κι αν πω. Πάντα θα σε αγαπώ».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι