Η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, κάνοντας διακοπές στο Μεγανήσι.
Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει πάνω σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, φορώντας ένα φλοράλ μαγιό και ένα ψάθινο καπέλο. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, φαίνεται να ψαρεύει με καλάμι πάνω από το σκάφος.
«Τελευταία Κυριακή Αυγούστου», έγραψε στη λεζάντα.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.