Η Τζένιφερ Λόπεζ έβγαλε το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ και το αντικατέστησε με ένα κολιέ με το δικό της όνομα.
Η σταρ εθεάθη να φοράει το νέο κολιέ που έγραψε «Τζένιφερ», καθώς έφευγε από γυμναστήριο στο Χάμπτονς την Παρασκευή, εν μέσω φημών ότι οδεύει προς διαζύγιο. Το χρυσό κολιέ ήταν καλυμμένο με αστραφτερά διαμάντια.
Η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αδυναμία στα κολιέ που αναγράφονται ονόματα, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει αρκετά κοσμήματα που ήταν αφιερωμένα στον σύζυγό της.
Τον Φεβρουάριο, πριν προκύψουν τα δημοσιεύματα ότι έχει προβλήματα στον γάμο της με τον ηθοποιό, είχε φωτογραφηθεί να φοράει ένα χρυσό κολιέ που είχε το επίθετό του γραμμένο με καλλιγραφικά γράμματα. Έχει επίσης στην κατοχή της ένα χρυσό κολιέ που γράφει «Μπεν», το οποίο επίσης έχει φωτογραφηθεί να φοράει το 2021 και ξανά το 2023. Το 2022, η Λόπεζ παρουσίασε ένα νέο κολιέ που έγραφε «Τζένιφερ & Μπεν» με καλλιγραφικά γράμματα.
Ενώ, δεν φορούσε κανένα από τα συγκεκριμένα κολιέ καθώς έφευγε από το γυμναστήριο την Παρασκευή, η Λόπεζ φορούσε τη βέρα της.
Η 54χρονη τραγουδίστρια περνάει το καλοκαίρι της στη Νέα Υόρκη, καθώς ο Άφλεκ παραμένει στο Λος Άντζελες καθώς επικεντρώνεται στη δουλειά του.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.