Η επερχόμενη μεγάλου μήκους ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ηθοποιού θα είναι μια εκδοχή κινουμένων σχεδίων σε ένα live-action κινηματογραφικό έργο, στο οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να πρωταγωνιστήσουν οι Τζέιμι Φοξ και Μπενίσιο ντελ Τόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία «The Trap» χαρακτηρίζεται ως το αντίστοιχο χιπ-χοπ του ιαπωνικού manga και της κορεατικής ταινίας «Oldboy» και «θα ακολουθεί έναν πρώην απατεώνα που μόλις αποφυλακίστηκε και εκδικείται όταν μαθαίνει ότι ο πρώην συνεργός του έγινε κορυφαίος σε πωλήσεις ράπερ».
Harmony Korine Lines Up Anime Thriller 'The Trap,' Prepares Mo-Cap Comedy; Backs Feature Debut From Music Video Director Stillz (EXCLUSIVE) https://t.co/V6jUIw3kGq
Ο Κορίν και η ομάδα σχεδιασμού πολυμέσων EDGLRD βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με συνεργάτες παραγωγής στην Ιαπωνία για την ταινία. Πρόσθετες πληροφορίες, όπως το καστ και η ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.