Την ώρα που η δημοσιογράφος έδινε το βραβείο της καλύτερης ποπ καλλιτέχνιδας στην τραγουδίστρια, έκανε μια αναφορά στο χασμουρητό της Σάττι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ισραηλινής διαγωνιζόμενης στη Eurovision.
Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d24aipvwsvxt)
Η Ρούλα Ρέβη ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρθηκε στο περιστατικό.
Σε αυτό, γράφει: «Εγώ όταν βλέπω γυναίκες να δίνουν βραβεία σε γυναίκες και θέλουν να πουν δημόσια την άποψή τους για κάτι που κανείς δε ρώτησε και σε μία βραδιά που δεν είναι καθόλου η δική τους. Γενικά να αγαπιέστε».
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, σε δεύτερο story, προσθέτει: «Ο εγκέφαλος μου όταν κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο… Τρομερό θάρρος και ενσυναίσθηση». Ειδήσεις σήμερα:
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.