Ο χαρακτήρας της Κορίνας Μητροπούλου είναι ένας από τους γνωστούς τόσο της Μαρίας Καβογιάννη, όσο και της ελληνικής τηλεόρασης γενικότερα.
Η ηθοποιός ενσάρκωσε τη γνωστή ηρωίδα στην επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα» για δύο τηλεοπτικές σεζόν (1998-2000).
24 χρόνια μετά το τέλος της δημοφιλούς κωμωδίας του Λευτέρη Παπαπέτρου, η Μαρία Καβογιάννη φόρεσε τη χαρακτηριστική μπλε περούκα και σήμα κατατεθέν της Κορίνας για λογαριασμό ελληνικής πλατφόρμας.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1w4ui5xdkex)
Στο κλιπ που κυκλοφόρησε, η Μαρία Καβογιάννη ανέφερε: «Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται».
Και πρόσθεσε: «Θα μου πεις εσύ "π**άνα" και θα πω εγώ "η ίδια". Πώς ήταν καλέ αυτό;».
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.