Ελένη Μενεγάκη για Βανδή: Έχει αλλάξει η Δέσποινα, θα έλεγα ότι είναι πιο ευτυχισμένη

Ελένη Μενεγάκη για Βανδή: Έχει αλλάξει η Δέσποινα, θα έλεγα ότι είναι πιο ευτυχισμένη

Όλοι έχουμε αλλάξει δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

elenivandi33
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει τον Θέμη Γεωργαντά και τον ρώτησε για την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε από τη Δέσποινα Βανδή, στη δική του εκπομπή.

Η παρουσιάστρια σχολίασε για την τραγουδίστρια, ότι «η Δέσποινα έχει αλλάξει». Πιο αναλυτικά είπε στο «Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη: «Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό. Καταλαβαίνεις… Ειδικά όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρά και να μιλάς άνετα. Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο και η Δέσποινα το ίδιο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις και πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει ξεχωριστά καλά με έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με των άλλων».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hurw6uz221)

Με τη σειρά του και ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε ότι: «Δεν σας κρύβω ότι με τη Δέσποινα έκανα τις ερωτήσεις σιγά σιγά να δω αν θα απαντήσει. Είναι πάρα πολύ κουλ, νομίζω ότι τώρα είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε, στην καλύτερή της φάση».



Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Η υπόθεση Mondelez και το πρόστιμο των €337,5 εκατ. - Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες ζητούν φρένο στους Γεωγραφικούς Περιορισμούς

«Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»: Το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα απειλούσε τα θύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης