Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη έφυγαν από την Αθήνα με αφορμή το Πάσχα και ταξίδεψαν σε ένα μικρό χωριό του Πηλίου.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός ανέβασε ένα κοινό τους ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρουν χαμογελαστοί, ο ένας δίπλα στον άλλο. Στη δημοσίευση που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης, τη Μεγάλη Παρασκευή, έγραψε ότι βρίσκονται στο χωριό Τσαγκαράδα.
Από το δικό της προφίλ, η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε φωτογραφίες από τα τοπία του χωριού, αλλά και τις συναντήσεις που είχε με τις Βίκυ Βολιώτη και Κάλλη Μαυρογένη, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής