Σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, δείχνει στο κοινό της τον σύζυγό της να προσπαθεί να ανέβει μερικά σκαλιά, κρατώντας πατερίτσες.
Δεν έχει αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα, ούτε πόσο σοβαρή είναι η ζημιά που έπαθε ο Θοδωρής Μαροσούλης.
Πάνω στο story της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» έγραψε για τον αγαπημένο της: «Η γέφυρα έπεσε, αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.