Τη συγκίνηση της Casablanca προκάλεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο «My Style Rocks».
Μόλις η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στους κριτές για να ακούσει τη συνολική της βαθμολογία, η οποία ήταν υψηλή, έβαλε τα κλάματα, προκαλώντας την έκπληξή τους.
Η νεαρή κοπέλα τους εξήγησε ότι είναι δάκρυα συγκίνησης, με τους κριτές ωστόσο, να μην την πιστεύουν. «Κλαις επειδή σου έβαλα 3; Με κοροϊδεύεις;», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0c6e5wgwjah)
Τότε, εκείνη του εξήγησε πως κλαίει από χαρά και συγκίνηση, ενώ ανέφερε: «Τα κόνσεπτ που βάζετε εδώ, εγώ τα σκέφτομαι και τα αντιλαμβάνομαι και τα κωδικοποιώ με δικό μου τρόπο».
Ο Στέλιος Κουδουνάρης της απάντησε τότε: «Καλά, άσε και πες μου τι γίνεται. Δηλαδή τώρα ένιωσες ας πούμε την επιβεβαίωση του κόπου σου επειδή πήρες 3 και κλαις από χαρά κι εγώ πρέπει να το πιστέψω;».
Η παίκτρια επιβεβαίωσε τότε, ότι δεν συμβαίνει τίποτα, παρά την επιμονή των κριτών, με την Κατερίνα Καραβάτου να τη στηρίζει.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης