Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για την καριέρα της, τα media και το πόσο άσχημα της φέρθηκαν κάποια περίοδο.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, περιέγραψε κάποια ευτράπελα που της έχουν τύχει στη δουλειά της.
«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίζει να φωνάζει. Σε τηλεοπτικό γύρισμα, μου έχει τύχει να λιποθυμίσει κοπέλα, επειδή έπαθε θερμοπληξία από τη ζέστη», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, μίλησε για την περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όπως λέει, ο Τύπος δεν της φέρθηκε τότε, με τον καλύτερο τρόπο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0aacauxe73t)
«Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος. Τότε, είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς εμένα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν», δήλωσε.
Πρόσθεσε επίσης: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν θεωρητικά κίτρινες. Δεν ήθελακαθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές. Αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική, επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές».
Τέλος, εξήγησε πως μετά τον ρόλο της ως «Αλίκη», αποφάσισε να κάνει αποχή από την τηλεόραση. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια», είπε κλείνοντας.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.