Μασίν Γκαν Κέλι: Καρέ-καρέ το πώς απέκτησε το τελευταίο του τατουάζ - Δείτε βίντεο

Μασίν Γκαν Κέλι: Καρέ-καρέ το πώς απέκτησε το τελευταίο του τατουάζ - Δείτε βίντεο

O τραγουδιστής πρόσφατα αποκάλυψε την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του

kelly_24
Ο Μασίν Γκαν Κέλι μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μια ματιά πίσω από τη διαδικασία του τεράστιου μαύρου τατουάζ που έκανε, με το οποίο κάλυψε το άνω μέρος του σώματός του.

Ο 33χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε με βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram ότι χρειάστηκαν περισσότερες από επτά συνεδρίες σε διάστημα δύο εβδομάδων για να καλύψει τη συνολική έκταση των χεριών, του στήθους και του άνω μέρους της πλάτης του με το μαύρο μελάνι.


«Το σήμερα σηματοδοτεί την ημέρα που ξεκινάω τη φυσική αλλαγή του σώματός μου», ανέφερε στην αρχή του βίντεο, δείχνοντας τον κορμό του και τα πολύχρωμα τατουάζ του πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Κλείσιμο
Ο Κέλι παρέμεινε ξύπνιος καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία ξεκίνησε με το ένα χέρι και κάλυψε σιγά-σιγά το πάνω μέρος του.

«Αυτό είναι το πιο επώδυνο πράγμα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε ο Κέλι, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κόλσον Μπέικερ, αφού άρχισε η διαδικασία της δερματοστιξίας στο δεύτερο χέρι του.

Ο μουσικός - ο οποίος ακούστηκε να φωνάζει μερικές φορές από τον πόνο - έδειξε αποσπάσματα στο βίντεο από τη βελόνα να πιέζει το δέρμα του και το αίμα να ρέει στα χέρια του.


Για να βοηθήσει τη διαδικασία επούλωσης, ο Κέλι καθόταν στον δικό του θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου, ο οποίος «περιλαμβάνει την έκθεση του σώματος σε 100% οξυγόνο σε πίεση μεγαλύτερη από την κανονική» για να βοηθήσει στην ταχύτερη θεραπεία των πληγών, σύμφωνα με το John Hopkins Medicine.

«Άκουσα ότι νόμιζαν ότι κοιμήθηκα γι' αυτό...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η σύντροφός του, Μέγκαν Φοξ, αποκάλυψε πρόσφατα την άποψή της για το τατουάζ στο podcast «Call Her Daddy», καθώς είπε ότι το θεωρεί έργο τέχνης.

«Είναι σαν μια αναβαθμισμένη εκδοχή όλων αυτών των τατουάζ που ενώθηκαν μαζί», δήλωσε η Φοξ. «Νομίζω ότι είναι πολύ κομψό και είναι κάπως μπροστά από την εποχή του. Νομίζω ότι σε 10 χρόνια θα είναι στη μόδα».

Επίσης, η ηθοποιός σημείωσε ότι πήγε μόνο σε μία από τις συνεδρίες: «Για μένα ήταν σαν να περνούσε μια πνευματική μύηση και αυτός ο χώρος έπρεπε να γίνει σεβαστός και δεν χρειαζόταν να είμαι εκεί».

Συν τοις άλλοις, η πρωταγωνίστρια του «Jennifer's Body» εξήγησε ότι από τη στιγμή που ο Κέλι «έκανε τατουάζ πάνω στα τατουάζ» ήταν ακόμα πιο επώδυνο λόγω του τραυματισμένου ιστού.
«Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν αυτόν τον πόνο», είπε η Φοξ, τονίζοντας ότι ο Κέλι δεν πήρε καν παυσίπονα για να απαλύνει την ταλαιπωρία.

Αν και ο Κέλι δεν έχει ακόμη εξηγήσει τον λόγο πίσω από την απόφασή του, η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι είχε να κάνει με το ότι δεν του άρεσαν πλέον τα παλιά τατουάζ του.

«Είχε μια σχέση με τα τατουάζ και ήταν πολύ συγκρουσιακή συναισθηματικά», είπε. «Ό,τι κι αν αντιπροσώπευαν - και στην πραγματικότητα δεν ξέρω - δεν του άρεσε να αναβιώνει αυτές τις αναμνήσεις».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε δημόσια το τατουάζ του τον Φεβρουάριο, ωστόσο φέρεται να ξεκίνησε τη διαδικασία τον Δεκέμβριο του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Καβγάς Πολάκη με Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα - Δείτε τον διάλογο τους περί μισογυνισμού στο Facebook

«Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε "θα σε σκοτώσω"» λέει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της 28χρονης

Ένταση στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης