Μασίν Γκαν Κέλι: Σοκαρισμένοι οι φαν του μουσικού με το νέο του τατουάζ - Το έκανα για πνευματικούς σκοπούς, υποστηρίζει

Μασίν Γκαν Κέλι: Σοκαρισμένοι οι φαν του μουσικού με το νέο του τατουάζ - Το έκανα για πνευματικούς σκοπούς, υποστηρίζει

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του μουσικού

Machine_Gun_Kelly
Ο Μασίν Γκαν Κέλι αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εξωτερική του εμφάνιση, την οποία έκανε για πνευματικούς σκοπούς όπως υποστήριξε. Ωστόσο, τα σχόλια που έλαβε για το νέο του τατουάζ δεν ήταν θετικά.

Ο μουσικός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κόλσον Μπέικερ, έδειξε το νέο τατουάζ στο σώμα του με ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Κέλι κάλυψε με μαύρο μελάνι το μεγαλύτερο μέρος των τατουάζ του στο πάνω μέρος του σώματός του, δηλαδή το στήθος, τους ώμους και όλο το μήκος των χεριών του. Το σχέδιο έγινε από τη διάσημη tattoo artist με το όνομα Roxx.

«Μόνο για πνευματικούς σκοπούς», έγραψε ο 33χρονος ράπερ στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Το μαύρο μελάνι αφήνει το σχήμα ενός σταυρού στο στήθος του και γραμμές στα χέρια του, όπου μερικά από τα προηγούμενά σχέδιά του ξεπροβάλλουν. Η καλλιτέχνιδα Roxx δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του Κέλι, λέγοντας ότι «δεν έχει συναντήσει ποτέ πιο σκληρό άνθρωπο».

«Ευχαριστώ για τη χαρά και τον πόνο», σχολίασε ο μουσικός κάτω από την ανάρτηση.

Μερικοί από τους θαυμαστές του ράπερ δεν πίστευαν στα μάτια τους και αναρωτήθηκαν αν το μελάνι ήταν απλώς προσωρινή μαύρη μπογιά. Όμως εκπρόσωπος της ROXX που έκανε το τατουάζ, επιβεβαίωσε στην The Post ότι το μελάνι είναι «πολύ μόνιμο». «Το τατουάζ ολοκληρώθηκε τα Χριστούγεννα και τη Νέα Υόρκη από τη ROXX. Ο MGK ήταν η ο πιο σκληρός πελάτης που συνεργάστηκε ποτέ», είπε.

Τα σχόλια όμως που κυκλοφόρησαν για τη νέα εμφάνιση του ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ήταν όλα θετικά. «Εντάξει, δεν μπορώ να υπερασπιστώ άλλο αυτόν τον τύπο», σχολίασε ένα άτομο για τον μουσικό, με αρκετούς ακόμη να γράφουν πως αυτή τη φορά το παράκανε τελειώς. Η δημοσίευσή του στο Instagram έχει γεμίσει σχόλια από σοκαρισμένους φαν που απορούν για ποιο λόγο να προχωρήσει σε ένα τέτοιο τατουάζ.

machine-gun-kelly
Ο Μασίν Γκαν Κέλι είχε ασφαλώς και εκείνους που τον υποστήριξαν, με έναν θαυμαστή να γράφει: «Αυτός ο μάγκας με κάνει να νιώθω πραγματικά σαν το σπίτι μου. Μεγάλωσα ακούγοντας τα τραγούδια του και πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να τον γνωρίσω από κοντά».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν θα το πάρει τζαμπέ, θα το πληρώσει»: Οι διάλογοι που έκαψαν τους υπαλλήλους με τα γρηγορόσημα στο Κιλκίς


Η οικογένεια είναι ιδιωτική, λέει για τα εξαφανισμένα παιδιά ο 46χρονος παλαιοχριστιανός - Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία


Με κυψέλες έξω από τη Βουλή, φορτηγά και καπνιστήρια οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης