Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Attica Tv έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη μιλώντας για τη ζωή της αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε εξαιτίας του τρόπου που εκφέρει το «ρο».
«Στην αρχή, θυμάμαι, όταν είχαν έρθει στην ΕΡΤ, μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω καριέρα επειδή δεν λέω καλά το «ρο». Έχω κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και αν υπήρχε τρόπος να το καλύψω, θα το έκανα. Όμως, όπως μου είπε και ο δάσκαλος μου, αυτό είναι ένα στοιχείο που μου δίνει ταυτότητα. Πάντως, είναι γεγονός ότι όταν αγχώνομαι μου ξεφεύγουν περισσότερα “ρο”», είπε η δημοσιογράφος.
Σε άλλο σημείο μίλησε για το πώς είναι σήμερα η ζωή τη λέγοντας: «Συμβαίνουν ωραία πράγματα στη ζωή μου και νιώθω ευγνωμοσύνη, οπότε γιατί να μιζεριάζω. Γενικά, πάντα προσπαθώ να διατηρώ την καλή μου διάθεση. Μπορεί να μου δώσει χαρά ότι σήμερα είναι μια ηλιόλουστη μέρα, ότι βγαίνουμε να πιούμε έναν καφέ, όλα αυτά τα μικροπράγματα της καθημερινότητας. Όλοι περνάμε τα σκοτάδια μας και έχουν υπάρξει άσχημες περίοδο στη ζωή μας. Όμως είναι πολύ σημαντικό να έχεις συνειδητότητα της στιγμής».
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP