Μάρα Δαρμουσλή: Χρησιμοποιούσα κλινικά χάπια για να αδυνατίσω

Μάρα Δαρμουσλή: Χρησιμοποιούσα κλινικά χάπια για να αδυνατίσω

«Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας» είπε σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε

mara_darmousli
Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη μητρότητα, τη νευρική ανορεξία και τη βουλιμία, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, ανέφερε για τον ρόλο της μητέρας: «Ουσιαστικά βιώνω τη μητρότητα για πρώτη φορά, γιατί, όπως κάθε Ελληνίδα τρεχάμενη, εργαζόμενη, σύζυγος, στο πρώτο παιδί δεν την απόλαυσα. Στα 40 απολαμβάνεις αλλιώς τη μητρότητα. Έχεις άλλα κουράγια βέβαια στα 23, μην το ξεχνάμε. Ο σύζυγός μου με στηρίζει σε όλα. Με ζηλεύει με ωραίο τρόπο, τον έρωτά μας τον ζούμε ακόμα. Εννοείται, ζηλεύω, δεν θα κάνω εγώ σκηνές; Με τον ερχομό του παιδιού αυξήθηκε ο έρωτας μας, γιατί αναζητούμε ο ένας τον άλλον περισσότερο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cztb3xpm5glt)

Στη συνέχεια, μίλησε για το πρόβλημα της ανορεξίας αλλά και της βουλιμίας που αντιμετώπισε στο παρελθόν: «Πρακτικά η ανορεξία ήταν πιο δύσκολη. Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας, είχε αυτές τις δυσκολίες στην καθημερινότητά σου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όσον αφορά τη βουλιμία, δεν το ήξερα. Ήμουν αυτοκαταστροφική, χωρίς να το ξέρω, για μέγαλο διάστημα. Το χειρότερο που έκανα και δεν τον αντιλαμβανόμουν ήταν ότι άρχισα να χρησιμοποιώ κλινικά χάπια για να αδυνατίσω και ενοχές για οποιαδήποτε κατανάλωση τροφής έκανα, τιμωρούσα τον εαυτό μου στο γυμναστήριο, στον διάδρομο».

Επίσης, για το αν το μόντελινκ αποτέλεσε την πηγή των προβλημάτων της, η Μάρα Δαρμουσλή απάντησε: «Το μόντελινγκ ήταν η αφορμή και η αιτία, γιατί την είχα την τελειομανία σαν άνθρωπος. Ήμουν μια μαθήτρια που τέλειωσα με 19,3, ήθελα να είμαι σωστή σε όλα, τέλεια. Δεν γίνεται. Έχω βιώσει ανταγωνισμό στο μόντελινγκ. Μου άλλαζαν τα νούμερα στα παπούτσια. Μάσαγα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα για να έχω τη γεύση, αλλά δεν τα κατάπινα, με τη μάσηση όμως ξυπνούσε η ανάμνηση. Θα ανεβάσω φωτογραφία χωρίς φίλτρο στα social media. Δεν έχω κάνει botox. Οι συμμαθητές μου έλεγαν “θα γίνεις εσύ μοντέλο;”».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Παρί, Άρσεναλ, Σίτι στους «8» - Δείτε τα γκολ της φάσης των «16»


Καθήλωσε το κοινό η σκηνή βιασμού της Φρόσως στις Ψυχοκόρες - Τα σχόλια στο Twitter για τις ερμηνείες


Εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου: Βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και έκαψαν 5 σχολικά, 3 ΙΧ και 3 μηχανές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης