Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το «GNTM», το «Survivor», την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και τη μητέρα της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».
Αρχικά, ανέφερε: «Το GNTM ήταν το ξεκίνημα για να με μάθει ο κόσμος, γιατί μόντελινγκ κάνω από 15 χρονών. Μετά το GNTM ήρθαν στη ζωή μου οι "Θαλασσόλυκοι". Είχα κάνει αίτηση για το "Survivor" πριν πάω στο "GNTM", ήμουν πιο λεπτή, πιο μικροκαμωμένη, αλλά δεν με πήραν. Μόλις με είδαν στο GNTM άλλαξαν γνώμη και μετά με πήραν».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czrrbdhz9txd)
Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Παράδειγμα υποκριτικής για εμένα είναι η Σαρλίζ Θέρον η οποία παραμορφώθηκε για να παίξει έναν ρόλο. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους. Το κυνηγούσα χρόνια, μου έχουν μείνει οι ταμπέλες του GNTM και του Survivor».
Τέλος, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε: «Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε. Πιστεύω ότι δουλεύω τόσο πολύ για να αποδείξω ότι μπορεί να κουβαλάω ένα ξένο επίθετο αλλά τα κατάφερα. Στην Ελλάδα ήρθα 6 χρόνων. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική και δε ζηλεύει. Στον χώρο του μόντελινγκ έχω δει μητέρες να είναι ανταγωνιστικές με τις κόρες τους».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.