Ντακότα Τζόνσον για «Madame Web»: Μάλλον δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι παρόμοιο, γιατί δεν βγάζω νόημα σε αυτόν τον κόσμο

Ντακότα Τζόνσον για «Madame Web»: Μάλλον δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι παρόμοιο, γιατί δεν βγάζω νόημα σε αυτόν τον κόσμο

«Φυσικά δεν είναι ωραίο να είσαι μέρος ενός πράγματος που "κομματιάζεται" αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το καταλαβαίνω» πρόσθεσε η ηθοποιός

johnson_001
H Ντακότα Τζόνσον μίλησε για την εμπορική αποτυχία του spin-off του Spider-Man «Madame Web», σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Bustle», λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει άλλη μια παρόμοια.

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην τελευταία προσπάθεια της Sony να ανοίξει το σύμπαν του Spider-Man, η οποία γνώρισε αρνητικές κριτικές και απογοητευτικά σε αριθμό εισιτήρια. Η ταινία έχει αποφέρει μόλις 91 εκατ. δολάρια παγκοσμίως με εκτιμώμενο προϋπολογισμό παραγωγής 80 εκατ. δολάρια.

«Δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν» δήλωσε η διάσημη πρωταγωνίστρια. «Μάλλον δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι παρόμοιο γιατί δεν βγάζω νόημα σε αυτόν τον κόσμο. Και το ξέρω τώρα. Αλλά μερικές φορές σε αυτό το κλάδο υπογράφεις κάτι και είναι ένα πράγμα και μετά καθώς το κάνεις, γίνεται ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα, και λες: "Περίμενε, τι έγινε;"».
Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Αλλά ήταν μια πραγματική εμπειρία μάθησης και φυσικά δεν είναι ωραίο να είσαι μέρος ενός πράγματος που "κομματιάζεται" αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το καταλαβαίνω».

Μετά από αυτή την αποτυχία τα στελέχη της Sony σύμφωνα με το Hollywood Reporter βρίσκονται σε δεινή θέση, καθώς ναυαγούν τα σχέδια τους για πιθανά sequels και spin-offs. Ωστόσο ελπίζουν ότι η επόμενη συνεργασία τους με τη Marvel στην ταινία «Kraven the Hunter» με τον 'Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον η οποία θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου θα τα πάει καλύτερα.

H Ντακότα Τζόνσον πρωταγωνιστεί επίσης στη δραματική ταινία «Daddio» με τον Σον Πεν ενώ θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα ταινία της Σελίν Σονγκ, «The Materialists», αναφέρει ο Guardian.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης