Ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τη γιαγιά του. Σκοπός της ανάρτησης που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Μαρτίου, ήταν να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του, ότι η γιαγιά του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών.
Ο τραγουδιστής την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βρεττός έγραψε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο όνομα για μένα από το "Αριάδνη". Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας γιαγιά Νανά. Ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που φτάνει στα 103. Τις ευχές σου τις κρατάω σαν φυλαχτό, την αγάπη σου για μένα την έχω πυρήνα μέσα μου, την υπόσχεση που σου δώσαμε με την Αναστασία, αν μας αξιώσει ο Θεός, θα την κρατήσουμε και το χαμόγελο και την ομορφιά σου δε θα τα ξεχάσει κανείς. Αρχόντισσα ήσουν στη γη, αρχόντισσα εύχομαι να σε έχει και ο Κύριος δίπλα Του.
Παναγίτσα μου εσένα που σε λάτρευε και που σε είχε δει από κοντά, σε παρακαλώ πρόσεχε τη γιαγιά μου και δώστης ένα φιλί από όλους εμάς.
Θα μας λείψεις γιαγιάκα μου. Σ´αγαπώ πολύ. Ο Ηλίας σου».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.