Ρόλο παρουσιαστή ανέλαβε φέτος ο Ηλίας Βρεττός, ταυτόχρονα με τις ζωντανές εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο και μίλησε για τη σεζόν στο «Breakfast @Star».
«Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση» δήλωσε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
«Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα» συνέχισε και πρόσθεσε: «Η παρουσίαση βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες που προσπαθώ κι εγώ να αναπτύξω. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό, όσο προχωράω μένει ο επαγγελματισμός».
Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, λέγοντας:
«Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ φέτος να εξελίσσομαι».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.