Άριελ Κωνσταντινίδη: Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά, γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ

Άριελ Κωνσταντινίδη: Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά, γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ

«Θεωρούσα στο παρελθόν, ότι η αξία και η υπόστασή μου θα υπήρχε, μόνο όταν δούλευα συνέχεια και αυτό δεν το άντεχα» πρόσθεσε η ηθοποιός

ariel-konstantinidi
Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ταμπέλα που της είχαν δώσει ως «παιδί θαύμα», τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται, αλλά και το διαζύγιό της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, δήλωσε: «Η ταμπέλα "παιδί-θαύμα" είναι κατάρα. Θα είχα μια πιο ομαλή καλλιτεχνική πορεία, γιατί αυτή η ταμπέλα δεν με ωφέλησε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω αλλάξει πάρα πολύ εμφανισιακά και αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν πιο στα σοβαρά. Ήμουν δύσκολο παιδί για τους συγκεκριμένους γονείς που είχα. Ήμουν συνέχεια σε κίνηση. Ενθουσιώδης, ζωηρή και αγοροκόριτσο. Είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη, αλλά υπάρχουν και αγωνίες με τα παιδιά και σκέψεις που με αγχώνουν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czcgt55gz0l5)
Κλείσιμο

Όσο για τις προτάσεις που δέχεται για την τηλεόραση και το θέατρο, δήλωσε: «Μια ωραία πρόταση για έναν ρόλο στην τηλεόραση ή στο θέατρο, θα με έκανε να νιώσω έναν παιδικό ενθουσιασμό και έναν έρωτα παράφορο. Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα ξαναέβρισκα δουλειά. Θεωρούσα στο παρελθόν, ότι η αξία και η υπόστασή μου θα υπήρχε, μόνο όταν δούλευα συνέχεια και αυτό δεν το άντεχα. Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά, γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ».

Τέλος, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και την ερώτηση που δεχόταν από τα παιδιά της το πρώτο διάστημα. «Μετά το διαζύγιο πολλές φορές τα παιδιά μου με ρωτούσαν "αγαπάς τον μπαμπά;"», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:


Κασσελάκης: Παραδέχεται ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας - «Αν απαγορεύεται, θα τα πουλήσω»

Κορινθία: Στην οικογένεια αποκαλούμαστε όλοι αδέρφια - Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, λέει ο παλαιοχριστιανός

Παλλήνη: Διάρρηξη στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Άρπαξαν χρήματα και ένα πολυτελές ρολόι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης