H Instagrammer απολαμβάνει την ελευθερία της μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα κι όπως φαίνεται, έχει βρει τις ισορροπίες της.
Φροντίζει να βγαίνει και να διασκεδάζει με τους φίλους της, ενώ πριν λίγες ημέρες έκανε μια εμφάνιση, η οποία τράβηξε πάνω της τα βλέμματα.
Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο κέντρο, όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος κι η Ελένη Φουρέιρα με ένα φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο άφηνε επίσης, γυμνή την πλάτη της.
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»