Κέβιν Σπέισι: Επέστρεψε στον πρώτο ρόλο του μετά τη νίκη στη δίκη για σεξουαλική παρενόχληση

Κέβιν Σπέισι: Επέστρεψε στον πρώτο ρόλο του μετά τη νίκη στη δίκη για σεξουαλική παρενόχληση

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Peter Five Eight» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικά αδικήματα, που οδήγησαν στην κατάρρευση της καριέρας του το 2017

spacey-peter_five_eight
Ο Κέβιν Σπέισι υποδύεται έναν δολοφόνο χωρίς ηθική πυξίδα στο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Peter Five Eight», η οποία σηματοδοτεί τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο από τότε που η καριέρα του κατέρρευσε εν μέσω καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση το 2017.

Ο χαρακτήρας του δολοφόνου του Σπέισι, Πίτερ, έχει μια κωμική διάθεση, καθώς καλείται σε μια μικρή ορεινή κοινότητα για να βρει μια φαινομενικά λαμπερή μεσίτρια ακινήτων με ένα σκοτεινό μυστικό, την οποία υποδύεται η Τζετ Τζαντρό.

Δείτε το τρέιλερ
OFFICIAL "Peter Five Eight" Theatrical Trailer

Ο Πίτερ βάζει στο στόχαστρο την Μπρέντα, την οποία υποδύεται η Ρεμπέκα ντε Μόρνεϊ, για πληροφορίες μετά από προτροπή του ισχυρού και σκιώδους αφεντικού του, του κ. Λοκ, τον οποίο υποδύεται ο Τζέικ Γουέμπερ. Πριν περάσει πολύς καιρός, τα όπλα τραβούν και πυροβολούν και οι καταδιώξεις με αυτοκίνητα αφθονούν στο τρέιλερ, καθώς πιτσιλιές αίματος και εκρήξεις αναστατώνουν την κοιμισμένη πόλη. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Μάικλ Ζάικο Χολ.

Η Invincible Entertainment σχεδιάζει μια περιορισμένη κυκλοφορία στις αίθουσες, πριν από την κυκλοφορία του θρίλερ που σηματοδοτεί μια προσπάθεια του Σπέισι να αναστήσει την επαγγελματική του καριέρα έξι χρόνια μετά την κατάρρευσή της εν μέσω δεκάδων καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση. Η κυκλοφορία ακολουθεί τον ηθοποιό του «House of Cards» που κρίθηκε αθώος σε δίκη για σεξουαλική επίθεση σε βρετανικό δικαστήριο τον Ιούλιο του 2023.
Ο Σπέισι κάνει αλλού βήματα για να επανέλθει στο προσκήνιο, μεταξύ άλλων κλείνοντας την πρώτη του εμφάνιση σε συνέδριο κόμικς, που έχει οριστεί για τις 16 έως 18 Φεβρουαρίου στο Mad Monster, το συνέδριο που πραγματοποιείται στο Κόνκορντ της Βόρειας Καρολίνας.
Αυτή η επιστροφή ακολουθεί αυτό που φαινόταν ως οριστικό τέλος της καριέρας του. Ο Σπέισι κέρδισε Όσκαρ για τις ταινίες «Usual Suspects» (1995) και «American Beauty» (1999). Βοήθησε επίσης να ξεκινήσει το Netflix στις πρώτες μέρες του πρωτότυπου προγράμματος με το «House of Cards», από το οποίο απολύθηκε μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Κλείσιμο
Οι λίγες δημόσιες κινήσεις του Σπέισι τα τελευταία χρόνια ήταν επίσης να αναπαραστήσει τον Φρανκ Άντεργουντ του «House of Cards» σε μια σειρά από εορταστικά βίντεο, συμπεριλαμβανομένου ενός με τον παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, τον περασμένο μήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος ο Χάρης Ακριτίδης για την Όλγα Κιουρτσάκη - Έσερνε την Άντζελα από τη μύτη, είπε


Κραουνάκης για Πολάκη: Εγώ θα έκανα και χειρότερα, ήταν πολύ κύριος με μερικούς


Γιατί τα αεροπλάνα δεν πετούν πάνω από το Θιβέτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης