Σελένα Γκόμεζ: Πώς ήμουν κάποτε και πώς είμαι τώρα - Η ανάρτηση με το δυνατό μήνυμα

Σελένα Γκόμεζ: Πώς ήμουν κάποτε και πώς είμαι τώρα - Η ανάρτηση με το δυνατό μήνυμα

«Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι... Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι εντάξει» είπε η τραγουδίστρια

selena_gomez_xr
Ειλικρινής και ακομπλεξάριστη εμφανίστηκε στα social media η Σελένα Γκόμεζ καθώς αναφέρθηκε στις αλλαγές του σώματός της στο πέρασμα των χρόνων.

Σε ένα story που ανέβασε στο Instagram της, η τραγουδίστρια έδειξε δύο φωτογραφίες με το πώς ήταν και πώς είναι σήμερα το σώμα της.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναγίνω ποτέ έτσι...» έγραψε δίπλα στη φωτογραφία που ποζάρει με μπικίνι το 2013, όταν ήταν 21 ετών.

Δείτε τα stories
selena11
selena_gomez21

Κλείσιμο
Η δεύτερη φωτογραφία ήταν 10 χρόνια μετά όπου φοράει ένα ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι με ένα λευκότοπ.
Selena_Gomez

«Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι... Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι εντάξει» έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης εικόνας.

Τον Οκτώβριο, η Γκόμεζ είχε μιλήσει για την ντροπή που ένιωθε για το σώμα της όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τη διάγνωση λύκου. Η Γκόμεζ, η οποία ήταν 24 ετών όταν διαγνώστηκε, θυμήθηκε ότι αισθάνθηκε ότι δεν είχε πλέον «το σώμα μιας έφηβης», γεγονός που την έκανε να αισθάνεται άσχημα.
Selena_Gomez1

Κατά τη διάρκεια φωτογράφησης για περιοδικό είπε: «Κανένα από τα ρούχα που είχαν εκεί δεν μου έκανε και ένιωθα αμήχανα, αλλά πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να μην αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων το σώμα μιας φυσιολογικής γυναίκας;».

Μετά τη διάγνωσή της, η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και χημειοθεραπεία. «Στη συνέχεια, υπήρχαν εκείνες οι στιγμές που δεν ένιωθα καλά με την εμφάνισή μου εξαιτίας αυτών που έβλεπα στο Instagram».

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα το 2018, όταν η Γκόμεζ έπαθε ψύχωση και μπήκε σε κέντρο θεραπείας, όπου διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν ήξερα τι να κάνω και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ήταν απλά ένα βασανιστικό συναίσθημα».

Με τη νέα της ανάρτηση δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της και πόσο πιο σίγουρη νιώθει, μακριά από ανασφάλειες και κόμπλεξ.

Ειδήσεις σήμερα:

H απάντηση του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή στον Πολάκη: Ζητώ συγγνώμη από τα τετράποδα

Επέστρεψε ο «παλιός ΣΥΡΙΖΑ» από τις Σπέτσες: Οι επιθέσεις Πολάκη και το όχι αντί της συναίνεσης


Αφήνουν τις κάρτες και διαλέγουν IRIS - Ραγδαία αύξηση πληρωμών και χρηστών με το νέο σύστημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης