Σελένα Γκόμεζ: Φοβάται πως δεν θα μπορεί να γίνει μητέρα, εξαιτίας της αγωγής για τη διπολική διαταραχή

Σελένα Γκόμεζ: Φοβάται πως δεν θα μπορεί να γίνει μητέρα, εξαιτίας της αγωγής για τη διπολική διαταραχή

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως τα πρώτα φάρμακα που της είχαν συνταγογραφήσει ήταν τόσο δυνατά που ίσως επηρέασαν την αναπαραγωγική της ικανότητα - «Ελπίζω να καταφέρω, πολλές φορές με πιάνουν τα κλάματα»

selena-gomez__2_
Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Σελένα Γκόμεζ και μίλησε ανοιχτά για τη διπολική διαταραχή, με την οποία διαγνώστηκε πριν κάποια χρόνια.

Όπως είπε η τραγουδίστρια, η ψυχική της υγεία βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και πήρε απόφαση να ξεκινήσει θεραπεία. Ωστόσο, τα χάπια που της χορήγησαν κάθε άλλο παρά αβλαβή αποδείχθηκαν.

Η σταρ παραδέχτηκε πως την πρώτη φορά που επισκέφτηκε ειδικό για την ψυχική της υγεία, εκείνος της έγραψε μερικά πολύ δυνατά φάρμακα.


«Ένιωθα ότι είχα φύγει. Δεν υπήρχε πλέον μέρος του εαυτού μου που να ήταν εκεί», δήλωσε. Ωστόσο, σε μικρό χρονικό διάστημα βρήκε έναν ψυχίατρο που την απάλλαξε από κάποια περιττά φάρμακα.

Βέβαια, όπως ανέφερε, δεν είναι απίθανο τα χάπια αυτά να επηρεάσουν την αναπαραγωγική της ικανότητα. Όπως εξήγησε σε νέες δηλώσεις που κυκλοφόρησαν από τη συνέντευξή της, η αγωγή που λάμβανε ήταν πολύ δυνατή, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος.

«Έπρεπε να κάνω αποτοξίνωση πολύ νωρίτερα. Ελπίζω να καταφέρω να γίνω μαμά. Πολλές φορές με πιάνουν τα κλάματα στο αυτοκίνητο και σκέφτομαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Ότι όσα πέρασα θα με δυσκολέψουν στο να αποκτήσω παιδιά», εξηγεί.

Όπως είχε αναφέρει, είχε πάντα την εντύπωση ότι θα παντρευτεί στα 25 της χρόνια, όμως το γεγονός ότι τα πέρασε κι είναι ακόμα ανύπαντρη την έκανε να νιώθει απογοήτευση.

«Με κατέστρεψε. Δεν πίστευα ότι ήμουν τόσο μακριά από τον στόχο μου. Ήταν ανόητο τώρα που το σκέφτομαι, αλλά τότε πραγματικά πίστευα ότι έχω τελειώσει, επειδή δεν ήμουν παντρεμένη», είχε πει.


Ειδήσεις σήμερα:

Σι σε Σολτς: Η πολιτική εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομείται και εύκολα καταστρέφεται

Λήξη συναγερμού: Διαλύθηκε πάνω από τον Ειρηνικό o κινεζικός πύραυλος

Τραγικό το τέλος των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Ο 72χρονος πέθανε για να σώσει τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης