Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: Πάει στη δουλειά από τις 3:15 το πρωί κάθε μέρα εδώ και 33 χρόνια

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: Πάει στη δουλειά από τις 3:15 το πρωί κάθε μέρα εδώ και 33 χρόνια

«Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα» ανέφερε με τη σειρά της

anastasopoulou-papadakis
Η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», στην εμφάνιση που έκανε στο «Χαμογέλα και Πάλι» το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

«Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα. Έτσι έχει δείξει η ιστορία. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο με τον σύντροφό μου. Δεν ήταν περίεργο για μένα το πρωινό στην παρουσίαση. Βλέπω τον Γιάννη στο μόνιτορ να είναι στο Open και να κάνει την αντίστοιχη δουλειά που κάνουμε εμείς στον ANT1. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να έχει μόνιτορ που παίζει ό,τι κάνουν οι άλλες εκπομπές» είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cydimz2ny0o9)

Αναφορικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, σχολίασε: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαγγέλης Τσάπας: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση του «Έλληνα Crypto»

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι «περίεργες» επαφές της «Λορέλας» με μαθήτριες - Τι θορύβησε γείτονές της, πώς έκλεινε τα ραντεβού

Αφιέρωμα Guardian στις Αιγές: Από τον «Παρθενώνα της Μακεδονίας» ξεκίνησε η δόξα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Ινδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης