Από τα πρώτα δευτερόλεπτα, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με κέφι αλλά γλίστρισε και κόντεψε να πέσει. Ωστόσο κρατήθηκε από την καρέκλα της και δεν έπεσε.
Αμέσως ξέσπασε σε γέλια και είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Το χειρότερό μου είναι ότι ξέρω ότι αυτό θα παίξει 50 χιλιάδες φορές. Σε είδα που πήγαινες έτσι φορτσάτος και λέω να πάω κι εγώ, τι μου λείπει; Ίσια παπούτσια φοράω». Εκείνος της απάντησε στο ίδιο ύφος: «Καημένη Τζένη».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»