Οι δυο νικητές του «Asia Express» και κολλητοί φίλοι, περνούν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Μπαλί, από όπου και ανάρτησαν μερικές φωτογραφίες στο Instagram.
Με την παρέα τους ο «Survivor» και ο YouTuber περιηγήθηκαν στις εξωτικές παραλίες και απόλαυσαν το μπάνιο τους.
Ο Φίλιππος Ιωάννου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Fipster, δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ξύλινο σπίτι που έμειναν, αλλά και το πρωινό που πήραν στην πισίνα.
Δείτε στιγμιότυπα
Από τη μεριά του, ο πρώην παίκτης ριάλιτι, ανέβασε τον εαυτό του να ποζάρει με φόντο το πράσινο της ζούγκλας, και των καταρρακτών που επισκέφτηκε. Σε μερικές φωτογραφίες δείχνει τον εαυτό του να κάνει ντους.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!