Δεν παρέλειψε να κάνει και λίγο χιούμορ για την ηλιακή διαφορά ανάμεσά τους, που έχει σχολιαστεί πολλές φορές σε δημοσιεύματα, έχοντας ενοχλήσει την παρουσιάστρια.
Μέσω Instagram ανέβασε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με υγεία και τύχη σε όλους !!!! Αλλά θα μου επιτρέψετε την πιο δυνατή κ γλυκιά ευχή να τη δώσω σε αυτόν εδώ τον τύπο. Το ότι είναι ομορφόπαιδο είναι αυταπόδεικτο. Η ψυχή του όμως είναι ακόμα πιο όμορφη. Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του σαφώς, αλλά είναι διαχειρίσιμα, εκτός βέβαια από τον τρόπο που σέρνει τις παντόφλες του. Έχει όμως τα βασικότερα ως τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει κ αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Ενσυναίσθηση, σεβασμό, υπομονή, πείσμα, ψυχραιμία, ευγένεια, αποδοχή, υποστήριξη, κατανόηση μα και ωραία φωνή. Και επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 και είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία». Η ανάρτησή της
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.