Ειρήνη Παπαδοπούλου: Από αυτά που έλεγαν τα media για μένα το 70% ψέματα
«Παλιότερα και πριν μπω στον χώρο έμπαινα στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας» δήλωσε
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για το πώς βιώνει έναν χωρισμό, αλλά και τα ψέματα που έχουν ειπωθεί στα media για εκείνη.
Μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και αρχικά είπε: «Η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στα όνειρά μου αλλά είναι δικαίωμά μου να το κάνω όποτε νιώσω και αν το νιώσω. Τον χωρισμό τον κατατάσσω στις απώλειες. Θα βιώσω όλα τα στάδια μίας απώλειας. Έχει υπάρξει περίοδος που πενθούσα ήδη μέσα στη σχέση και μετά δεν χρειάστηκε. Είμαι πολύ συναισθηματική, δεν είμαι αναίσθητη».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxm5eipxkz3l)
Όσο για τον χώρο του τραγουδιού, σχολίασε ότι: «Ο χώρος είναι πάρα πολύ σκληρός, έχει έντονο ανταγωνισμό και θέλει γερό στομάχι. Έχει υπάρξει θέμα με τα ονόματα στην αφίσα και να με σαμποτάρουν. Έχω φύγει από συνεργασία επειδή έχω αδικηθεί».
Τέλος, αναφέρθηκε σε όσα έχουν ειπωθεί ή γραφτεί για την ίδια στα μέσα ενημέρωσης. «Μπορεί το 30% είναι αλήθεια και το 70% πολλά ψέματα. Παλιότερα και πριν μπω στον χώρο έμπαινα στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι απλά αναλώνεσαι και χάνεις ενέργεια» κατέληξε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.