Η Εύη Φραγκάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Κοτταρίδη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα συναισθήματά της μετά τον χωρισμό, αλλά και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.
«Δεν τα παρατάω ποτέ. Η περίοδος του διαζυγίου μου δεν ήταν η πιο ευχάριστη της ζωής μου. Ήταν από τις πιο "crash test". Εκεί συνειδητοποίησα ότι ενηλικιώθηκα. Ή θα ανέβαινα στο άρμα και θα συνέχιζα ή θα έπεφτα σε τέλμα. Δεν μου ταίριαζε η δεύτερη εκδοχή», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxhyq6fonhep)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήταν μια απόφαση που ξύπνησα εγώ και πήρα. Καθόλου. Δεν θα ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Δεν κάνω ποτέ βήματα γάμου ή παιδιού για να τα διαλύσω μετά. Ήταν μια απόφαση που πήρε ο Δημήτρης ουσιαστικά».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.