Τα λαϊκά κορίτσια της τηλεόρασης και ο Καράβας reloaded

Τα λαϊκά κορίτσια της τηλεόρασης και ο Καράβας reloaded

Αναζητούμε αυτό που ήδη έχουμε, αλλά δεν βλέπουμε καθαρά

karavas-tv
Η επόμενη ημέρα της τηλεόρασης θέλει άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία θα προέρχονται από τον πυρήνα της κοινωνίας. Θα είναι αγόρια και κορίτσια που δεν θα χρειαστεί να ακροβατήσουν σε δοκούς πάνω από την λάσπη που καραδοκεί σε εξωτικούς τόπους ριάλιτι δράσης. Που δεν θα ξεκινήσουν την πορεία από την μέση αλλά από την αρχή. Που θα κουβαλάνε μία αφέλεια, ανυποψίαστα και πάντα αυθεντικά. Ολη αυτή η ανακύκλωση των τελευταίων ετών κούρασε τους πάντες από όλες τις πλευρές. Η τοξικότητα των συμπεριφορών έχει προσθέσει βάρος και την ίδια στιγμή η τηλεόραση έχει απολέσει βαρύτητα. Επικίνδυνο φλερτ με τα άκρα, που όπως σοφά σχολίασε ο σπουδαίος Θεοδόσης Τάσιος, ομότιμος καθηγητής στο ΕΜΠ, μιλώντας στον συνάδελφο Γιάννη Πανταζόπουλο και στην LIFO: «Από αμορφωσιά και ημιμάθεια θεωρούμε ότι τα άκρα έχουν τις λύσεις».

Από την άλλη, αυθεντικά πρόσωπα, τα οποία διατηρούν την γοητεία του λαϊκού πυρήνα, όπως η Κατερίνα Ζαρίφη, δεν αξιοποιούνται καταλλήλως. Ένα κορίτσι βαθιά γήινο, που δακρύζει στον αποχαιρετισμό της τραγουδίστριας Βάσως Χατζή, λέει στον σχολιασμό για εκείνη: «Μία γυναίκα με μοναδική φωνή, αρχόντισσα του πανηγυριού, μία ροκ φωνή, τραχιά, που απέδειξε πως δεν υπάρχουν ταμπέλες». Αν ζητήσεις από την Ζαρίφη να στήσει μία εκπομπή διαδραστική με τον κόσμο της περιφέρειας, που τόσο επιδεικτικά παραμελούμε, αν της ζητήσεις να σου συστήσει πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζει η τηλεόραση αλλά λατρεύει η κοινωνία, τότε έχεις κάνει επιτυχία. Απλά δεν το φαντάζεσαι. Και δεν το έχεις τολμήσει στέλεχος χ, ψ και ω.
zarifi__2_
Πηγή: NDPPHOTO
Ας αφήσουμε ήσυχο το πρόσωπο που κοσμούσε τις αφίσες των εφηβικών χρόνων μας, που του άρεσαν οι σούζες και οι αφιερώσεις και που εμείς το θαυμάσαμε. Απαιτείται σεβασμός. Όλα να πάνε καλά.

Δύο ειδήσεις σπουδαίες που πέρασαν στα ψιλά γιατί έπρεπε να ακούσουμε τις δηλώσεις των σελέμπριτις. Ανοιξε το αρχείο του Κωνσταντίνου Καβάφη στην Φρυνίχου και κυκλοφόρησε σήμερα το «Reworks» της Χαρούλας Αλεξίου. Υπάρχει σύμπραξη με τον Λεξ, μεταξύ άλλων.


Η ερώτηση στην Ελλη Στάη για το διαζύγιο της Εύας Αντωνοπούλου δείχνει πολλά. Ατυχής στιγμή. Όπως και πολλές άλλες εσχάτως.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Γιώργος Λιανός ατύχησαν λόγω ριάλιτι αλλά παραμένουν αναλλοίωτοι λόγω γερής στόφας. Προστάτευσαν τον εαυτό τους και καμία φθορά δεν τους απειλεί. Εχουν ήδη κατακτήσει πολλά.

Ο Γιώργος Καράβας reloaded. Εξαιρετικός, ωριμότερος και πολύ ευγενής στις τοποθετήσεις του. Του αξίζει μία καλή ευκαιρία. Διαθέτει πολλά και καλά.

Κουίζ: Ποια εκπομπή κινδυνεύει λόγω έλλειψης καλεσμένων;


Ειδήσεις σήμερα:

Άντρας που παρίστανε τον αστυνομικό στην Καβάλα κατηγορείται για βιασμούς

Εύη Βατίδου: Ο Μάικλ Νάιτ με τον ΚΙΤ και ο περιπτεράς που με δικαίωσε

Τζο Μπάιντεν: Είχε φορέσει και εκείνος την γραβάτα με την ελληνική σημαία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης