Χάρις Αλεξίου - ΛΕΞ: Η συνεργασία - έκπληξη

Χάρις Αλεξίου - ΛΕΞ: Η συνεργασία - έκπληξη

Η σπουδαία τραγουδίστρια και ο κορυφαίος ράπερ ένωσαν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν το ανέκδοτο κομμάτι  «Φύγε»

alexiou-lex
Μια συνεργασία - έκπληξη με τον δημοφιλή ράπερ Λεξ συμπεριλαμβάνεται στο νέο δισκογραφικό πρότζεκτ της Χάρις Αλεξίου με τίτλο «Reworks» που κυκλοφόρησε σήμερα στο Spotify και το YouTube Premium. Οι δυο καλλιτέχνες ραπάρουν μαζί στο ανέκδοτο κομμάτι «Φύγε» οι στίχοι του οποίου λένε: «Φύγε, απ' τον παλιό εαυτό σου φύγε, αυτός είναι ο εχθρός σου, φύγε. φύγε μακριά...» .

Στο άλμπουμ υπάρχει κι ένα δεύτερο ανέκδοτο τραγούδι, το το «Άσπρο φεγγάρι», μία μπαλάντα με την συγκινητική ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου.

Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι γνωστές επιτυχίες της ερμηνεύτριας, όπως τα «Τανγκό της Νεφέλης», «Μια πίστα από φώσφορο», «Μία είναι η ουσία» οι οποίες έχουν αποκτήσει φρέσκια πνοή μέσα από κανούργιες προσεγγίσεις - προτάσεις μιας ομάδας παραγωγών της νέας μουσικής γενιάς, τον Ερμή Γεραγίδη (Ermis) και τον Ισίδωρο Κιλούδη (Issy Beats).

Σε αυτά συναντάμε τρεις ακόμη συμμετοχές, του Χρήστου Μάστορα στο «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» και της  Kid Moxie στην «Πανσέληνο» και των O.P.A στο «Μεσ' τα δυο της μάτια»

Δείτε την ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου


Εκτός από τον ΛΕΞ, με τη Χάρις Αλεξίου τραγουδάει και ο Χρήστος Μάστορας με τον οποίο λένε μαζί το «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ », αλλά και οι O.P.A. για το «Μες στα δυο της μάτια».

Η ερμηνεύτρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη συνεργασία της με τον ράπερ.

Σε αυτή έγραψε: «Αλέξη μου, καθένας από εμάς χαράζει το ταξίδι του με τη δική του αλήθεια. Σε ευχαριστώ που συνυπάρξαμε σε αυτό».

Κλείσιμο

Η συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα
Σε δημοσίευση που είχε κάνει στα μέσα Οκτωβρίου η Χάρις Αλεξίου, είχε ανακοινώσει και τη συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα, γράφοντας: «Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, η Χάρις Αλεξίου συμπράττει με τον @xmastoras έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς και frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES, και ξαναπαρουσιάζουν στο κοινό το «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», ανανεωμένο μέσα από τη φρέσκια ενορχηστρωτική ματιά του Ισίδωρου Κιλούδη (Issy Beats) και του Ερμή Γεραγίδη (Ermis). Η μοναδική αυτή συνύπαρξη επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από ένα music video κινηματογραφικής αισθητικής που σκηνοθέτησε ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έφτασε στο έσχατο σημείο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή, λέει ο δικηγόρος του

Τα λόγια μου περνούν από κόσκινο, δεν θα αφήσω τους «νοικοκύρηδες» στη δεξιά, λέει ο Κασσελάκης για την «παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα»

«Στα 53 μου θα τις έτρωγα»: Οπαδοί περικύκλωσαν και έβριζαν τον Λιάγκα όταν πήγε στο OPAP Arena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης