Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι αρχικά, ανέφερε για τη συνεργασία τους: «Διαφωνώ καθημερινά με τη Μπέττυ σε 5-6 πράγματα τουλάχιστον. Στην εκπομπή σε 50. Οπότε νομίζω ότι αυτό είναι και πάρα πολύ δημιουργικό. Είμαι κι άνθρωπος που φέρνει συνέχεια αντίρρηση, γιατί μου αρέσει να μένει το σωστό μετά τον διάλογο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwt8ikhvj46p)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ακόμα κι αν αυτό που λέει ο άλλος είναι εντάξει με εμένα, θα πω το αντίθετο μόνο και μόνο για να εδραιώσω αυτό που έλεγε».
Τέλος, εξήγησε πως παρά τις διαφωνίες τους, υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. «Συνυπάρχουμε μαζί, γιατί υπάρχει αγάπη, υπάρχει συμφωνία και μέσα από τον διάλογο, θα βρούμε το σωστό», είπε κλείνοντας.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.